• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Kızıltepe`de silahlı ve satırlı soygun
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi'nde bir markete pompalı tüfek ve satırla giren kar maskeli soyguncular çaldıkları paralarla kısa süre içerisinde kıskıvrak yakalandı. Soygun anı ise kameralara an be an yansıdı.

Olay akşam saat 20.00 sıralarında Tepebaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kar maskeli E.D ile A.A, pompalı tüfek ve satırla soygun gerçekleştirmek için bir markete girdiler. Elinde pompalı tüfek bulunan soyguncu, marketin tavanına ateş açarak çalışanları tehdit edip kasiyerlerden kasalardaki paraları istedi. Korku ve paniğe kapılan kasiyerler soygunculara istediklerini vermek zorunda kaldı.

İstedikleri paraları alan soyguncular kiraladıkları 47 AAB 095 plakalı otomobille olay yerinde hızla uzaklaştı. Tüm bu yaşananlar marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haber verilmesi üzerine geniş çaplı çalışma başlatan polis, 47 AAB 095 plakalı otomobilin kiralandığı yere operasyon düzenledi. Polis burada soyguncuları beraberlerindeki pompalı tüfek, satır ve gasp ettikleri 2 bin 500 TL'yle kıskıvrak yakaladı.

Olayda kullanılan otomobile el konularak yediemin parkına çekilirken, şüpheli E.D ile A.A emniyete götürülerek haklarında işlem yapıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA)

 




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir