• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Zincirleme kaza: Bir ölü 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Nurdağı-İslahiye Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Keskin yönetimindeki 79 DF 144 plakalı hafif ticari araç Nurdağı-İslahiye Karayolu Köprülü Kavşağı'nın çıkışında sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen süt kamyonuyla çarpıştı. Aynı istikamette gelen Osman Kırık (38) yönetimindeki 27 YD 340 plakalı otomobil de kamyona çarptı.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada, sürücüler Mustafa Keskin ve Osman Kırık ile otomobilde bulunan Hüseyin Kırık (67) ve Gülseren Kırık (65) yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesinin üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hüseyin Kırık, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kırık'ın cenazesi otopsi işlemleri için hastanenin morguna konulurken, kaza ile ilgili ise soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir