• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

'Önce İnsan, Öncelik Adalet' temasıyla yoğun bir katılımla düzenlenen Batman 2'nci Olağan İl Kongresi için teşekkür mesajı yayımlayan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, kongrede katkısı bulunan ve katılanlara teşekkür etti.

Yoğun bir katılımın olduğu kongrede görev yapan, emek veren tüm üyelere teşekkür eden Şahin, kendilerini yalnız bırakmayan başta partisinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve parti yönetimi olmak üzere, Batman halkına, siyasi parti temsilcilerine, kanaat önderlerinde, STK temsilcilerine ve basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etti.

"Halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz"

Bundan sonra da halka hizmet etmeye, sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edeceklerini vurgulayan Şahin, "2'inci Olağan Kongremizde bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer Batman halkına, üyelerimize, siyasi parti ve STK temsilcilerine, ilimizin mümtaz kanaat önderlerine, değerli basın mensuplarına kongremize çelenk gönderen STK, oda başkanlarına ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra halkımıza hizmet etmeye, halkımızın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Batman teşkilatı olarak halkın maddi ve manevi sorunları karşısında ilgililerle görüşüp, çözüm üretmeye çalışacaklarını ifade eden Şahin, gençliğin sorunları, işsizlik, esnafın sorunlarını bire bir takip edip çözüm yollarını aradıklarını ve bundan sonra da aramaya devam edeceklerini söyledi.

Şahin, "Siyasetimizin temeli insandır ve insan için de adalettir. 'Önce İnsan Öncelik Adalet' ilkesiyle kongremizi yaptık. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. (M. Fatih Akgül/Ramazan Casuk-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir