• DOLAR 32.371
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Bingöl'de uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl'de polisin farklı zamanlarda yaptığı operasyonlarda, toz ve ot esrar ile çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 05 Mart 2018 günü Bingöl ili Genç İlçesi Sürekli Köyünde ikamet eden M.A.A isimli şahsın ikametinin bahçesinde kırsal bölgeden temin etmiş olduğu uyuşturucu maddeyi satmak amacıyla sakladığının tespit edildiği belirtilerek, "Yapılan operasyon neticesinde M.A.A. isimli şahıs yakalanmış, yapılan aramada 909,82 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.  Şahıs, yapılan adli işlemlerin ardından çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmıştır." denildi.

Açıklamada ayrıca 08 Mart ve 14 Mart 2018 tarihlerinde Bingöl-Elâzığ karayolu üzerinde seyir halinde iken durdurulan iki ayrı araçta yapılan aramada farklı markalarda, TAPDK bandrolü bulunmayan 3 bin 950 paket ve bin 940 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği belirtilen açıklamada, olay ile ilgili olarak iki şahsın yakalandığı, ele geçirilen toplamda 5 bin 890 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği, yakalanan şahıslar hakkında da adli işlem yapıldığı belirtildi.

14 Mart 2018 tarihinde Bingöl Recep Tayyip Erdoğan Mahallesinde ikamet eden C.B ve Y.B isimli şahısların kırsal bölgeden temin etmiş oldukları uyuşturucu maddeyi satmak amaçlı il merkezine getirdikleri belirtilen açıklamada, "Yapılan operasyon neticesinde şahıslar yakalanmış, şahıslardan 1 kilo 960 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. C.B ve Y.B isimli şahıslardan Y.B isimli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır." İfadelerini yer verildi.  (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir