• DOLAR 32.51
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2486.018
  • ...
ÖSYM sözleşmeli yerli uzman personeli alıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, sigortalı olarak 5 sözleşmeli yerli uzman personeli alınacağı belirtildi.

Açıklamada, "Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 17 Şubat 2011 tarihli ve 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun'un 6'ncı maddesinin 9'uncu fıkrası ve Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında Çalıştırılacak Yerli ve Yabancı Sözleşmeli Personel Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre 657 sayılı Kanun ve diğer mevzuat hükümlerine bağlı kalmaksızın, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında sigortalı olarak 5 adet sözleşmeli yerli uzman personel alınacaktır." denildi.

Buna göre, bugün başlayan başvurular, 2 Nisan 2018 tarihinde mesai bitiminde sona erecek.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara sınavın yapılacağı tarih ve saat, https://sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Giriş sınavı sözlü usulü ile 11 Nisan 2018'de ÖSYM'nin "Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/Ankara" adresinde yapılacak. Aynı gün bitmemesi halinde takip eden günlerde sözlü sınava devam edilecek. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir