• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜDA PAR`dan otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Çorum'da meydana gelen, 13 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Elibüyük, Tokat'taki temaslarının ardından Tokat İzzet Pınarı Derneği Başkan Yardımcısı Şenol Altuntaş ve beraberindekilerle acılı ailelere taziye ziyaretinde bulundu.

Elibüyük ve beraberindeki heyet, ilk olarak Tokat'ın Almus ilçesinde, kazada hayatını kaybeden otobüsün muavini Cihan Çakmak'ın (17) babası Yakup Çakmak'a baş sağlığı dileyerek, acılı aileye sabır temennisinde bulundu. Daha sonra HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, telefonda acılı aileye baş sağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Daha sonra Tokat'ın Sulusaray ilçesindeki Yeniköy mezrasına Mehmet Cula'nın ailesine, Dutluca beldesindeki Recep Karayazı'nın kazada yaralanan kız kardeşi ve eşi için ziyaret eden heyet, Tatar köyüne geçerek Mustafa Döner'in ailesine taziyelerini iletti.

Son olarak Üzümören köyüne giden heyet, kazada eşi Dürdane Kaplan ve kızı Betül Kaplan'ı kaybeden ve kendisi de yaralanan Hulusi Kaplan'a baş sağlığı dileyerek köyden ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere, 13 Mart 2018 tarihinde İstanbul'dan Tokat'a giden yolcu otobüsü, Çorum'un Osmancık-Kargı karayolunun 30'uncu kilometresi Ardıç mevkiinde park halindeki çelik yüklü TIR'a arkadan çarpmıştı. Hem çarpma hem de yangın nedeniyle kazada 13 kişi hayatını kaybetmiş, 15 kişi de yaralanmıştı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir