• DOLAR 32.337
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2244.287
  • ...
HÜDA PAR heyeti Viranşehir esnafını ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Viranşehir İlçe Başkanı Yakup Esmer, beraberindeki heyet ile eski Urfa Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek, esnafın taleplerine kulak verdi.

Ziyaret sonrası basına değerlendirmelerde bulunan Esmer, esnafın sıkıntılarına kulak verdiklerini ve var olan sorunların çözümü için esnafın sesi olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Esnafın zor günler geçirdiğini söyleyen Esmer, "Bizim HÜDA PAR olarak vaadimiz adalettir. Haksızlık kimden gelirse gelsin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Doğruluk da kimden gelirse gelsin yine destek olmaya devam edeceğiz. Bizler sadece seçim zamanı değil, sürekli halkın içinde olan bir partiyiz." dedi.

Esmer, "Eski Urfa Caddesi'ndeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Sıkıntı ve sorunlarını dinledik. Esnafın genelinde kaldırımlar yapıldıktan sonra oluşan tozdan, DEDAŞ'ın elektrik sorunu ve bir de en önemlisi belki esnafın en kayda değer gördüğü işin olmayışı. Esnafın geneli işlerinin olmayışından şikâyetçi. Bu bağlamda yetkililerin konuya eğilmeleri ve esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını çözüm bulmaları gerekir." ifadelerini kullandı. (Sabri Acet-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir