• DOLAR 32.355
  • EURO 35.633
  • ALTIN 2323.136
  • ...
Vali Güvenç'ten Saldırıya Uğrayan Müdüre Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-İlçe kaymakamı Şefik Aygöl ve İlçe Müdürü Süleyman Bozkurt'tan saldırı hakkında bilgi alan Vali Celalettin Güvenç, Bozkurt'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Mesaiye giderken 2 kişi oldukları kamera kayıtlarından tespit edilen saldırganların yakalanması için Emniyet Müdürlüğü'nün çalışma başlattığını söyleyen Vali Güvenç, gerekli çalışmaların yapılması yönünde ilgililere talimat verdi.

 

Başhekim Şahin Yaztürk, Bozkurt'un sağlık durumu hakkında Vali Güvenç'e bilgi vererek, Bozkurt'un başına sert cisimle vurulduğunu, durumunun iyi olduğunu ve bugün kontrol amaçlı müşahede altında tutacaklarını bildirdi.

 

Ziyaret sırasında İlçe Müdürü Bozkurt'un ailesiyle de görüşen Vali Güvenç'e, Kaymakam Şefik Aygöl'ün yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da eşlik etti.

 

Konu ile ilgili olarak Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl bir açıklama yaparak, yaklaşık 2 yıldır ilçede görev yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Süleyman Bozkurt'un başarıyla görevini yerine getirdiğini belirterek, "Bugün sabah mesainin başladığı saatlerde birkaç kişi olduğu tahmin edilen, özellikle ilçemizde gayri resmi yollarla gelir elde etmeye çalışan veya tarımdan faydalanmaya çalışan kişiler olduğunu tahmin ettiğimiz birkaç kişi tarafından saldırıya uğradı. Allah'a çok şükür ki şu anda müdürümüzün hayati tehlikesi yok. Ancak hem ilçemizin özellikle ziraatla uğraşan çiftçiler ve bütün halkımız olarak bunu kınıyoruz. Bu olayın özellikle Akçakale'ye mal edilmemesi gerektiğini düşünüyor, öyle inanıyoruz" dedi.

 

Faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Aygöl, "Bu kişilerle ilgili olarak gerek savcılığımız, gerek emniyetimiz gerekse jandarmamız çok titiz çalışma yapıyorlar. Görüntüler elde edildi. En kısa zamanda bu kişiler bulunarak adli olarak cezalarını çekecekler. Bu konuda ilgilerinden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere il müdürlerimiz ve ilçe teşkilatımızda görev yapan daire amirlerimiz hepsi ciddi bir şekilde bu işi sahiplenmelerinden ötürü şükranlarımı iletiyorum" şeklinde konuştu. (Ali Durmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir