• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu - 16. 03. 2018
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının doğu kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, batı bölgelerde güneşlenme ile birlikte 2 ila 6 derece artacağı bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güney ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görülecek.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla batısı az bulutlu, akşam saatlerine kadar Mersin hariç doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla batısı az bulutlu ve açık, doğusunun (Yozgat, Sivas, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Kayseri) aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde Sinop'un iç kesimlerinin kısa süreli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, bu gece ve yarın sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, zamanla çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 21°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu 12°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5°C

İstanbul: Az bulutlu ve açık 15°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu 14°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir