• DOLAR 32.542
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2427.288
  • ...
"Yeni Hasankeyf yerleşkesindeki kamu kurumları hizmet vermeye başladı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ilısu barajı nedeniyle Hasankeyf merkez ve köylerle ilgili yürütülen iskan çalışmalarının ele alındığı "Hasankeyf Koordinasyon Toplantısı" Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Batman Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Batman Valisi Ahmet Deniz'in yanı sıra Vali Yardımcısı, Hasankeyf ve Beşiri ilçe Kaymakamları, DSİ 16. Bölge Müdürü,  İl Özel İdare Genel Sekreteri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili, Kadastro İl Müdürü, Orman İşletme Müdürü, DEDAŞ İl Müdürü, Tapu Müdürü ve ilgili kurumların müdür yardımcıları katıldı.

Çevre ve şehircilik il müdürlüğü yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan sunumla başlayan toplantıda, Hasankeyf merkez ve köylerde yürütülecek faaliyetler ele alınarak değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Vali Deniz, "Yeni Hasankeyf yerleşkesinde yapımı tamamlanan kamu kurumları hizmet vermeye başladı.Hasankeyf'te yapımı daha evvel tamamlanan ilçe devlet hastanesi de yakın zamanda vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Batman Üniversitesi Hasankeyf Meslek Yüksekokulu da Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylandı." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir