• DOLAR 32.382
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Sağlıkta Promosyon Anlaşması İmzalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Sağlık Müdürlüğü'nün maaş ve döner sermaye sözleşmesinin sona ermesi üzerine yeni anlaşma yapılması için oluşturulan komisyon, çalışmalarını tamamlayarak yeni sözleşmeyi imzaladı.

Tüm bankalarla yapılan görüşmeler sonunda kişi başına peşin 1.100 TL ile en yüksek teklifi veren banka ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yapılan anlaşmanın bir önceki döneme oranla maddi olarak yaklaşık iki kat daha fazla olduğunu dile getiren Komisyon Başkanı İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir, anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

Anlaşmaya ilişkin görüş belirten Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Nedim Hant ise şunları söyledi: "Sendika yönetimi olarak maaş promosyonu çalışmasına yaklaşık 2 ay önce başladık. İlk olarak Sendika Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Sağlık Müdürlüğü temsilcimiz Enver Alban ile birlikte Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimlerinde çalışan tüm personelle görüşülerek görüşlerini aldık. Yapılan tüm bu toplantı ve görüşmelerde ortaya çıkan sonuçlar doğrultusunda, personelin isteklerini komisyon toplantılarında gündeme getirdik. Sonuçta 3 yıllık anlaşma sonucu personel başına peşin 1.100 TL anlaşma yapıldı. Bu anlaşmada İl Sağlık Müdürümüz Dr. Abdullah Demir'in çok büyük katkıları olmuştur. Ben İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Demir'e, Sağlık Müdürlüğü temsilcimiz Enver Alban'a ve tüm komisyon üyelerine teşekkür ediyorum." dedi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir