• DOLAR 32.557
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2424.877
  • ...

Diyarbakır Sanayici ve İş İnsanları Derneği (DİSİAD) ile Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. (TÜYAP) ortaklığıyla gerçekleştirilecek 8'inci Ortadoğu İnşaat Fuarı'nın tanıtımı yapıldı.

15-18 Mart 2018 tarihlerinde düzenlenecek fuar için tanıtım toplantısı yapıldı. Burada katılımcılara hitap eden TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz, 2018 yılında kentte 8 fuar açılacağını söyledi.

Alagöz, "Açılışımızı inşaat fuarıyla gerçekleştiriyoruz. İnşaat fuarımızdan iki hafta sonra yine burada toplanacağız. Bu sefer tarım ve hayvancılık fuarımızın tanıtımını yapıp açılışını yapacağız. İki hafta sonra mücevherat fuarının açılış ve tanıtımını yapacağız. Uzun bir aranın ardından sonra kitap fuarını açacağız. Ekim ayında evlilik fuarını ikinci kez düzenleyeceğiz." dedi.

Bu fuarların Diyarbakır'ın Türkiye ekonomisinde hak ettiği noktalara tırmanmasına vesile olacağını anlatan Alagöz, "Ziyaret ettiğimde en huzurlu bulduğum şehirlerden bir tanesi Diyarbakır'dır. Sokakları, caddeleri ve insanı huzurlu. Biz de istiyoruz ki Diyarbakır'la ilgili olarak sadece bizler değil Türkiye'nin dört bir tarafından iş insanlarımız buradaki huzur ortamında iş potansiyelini, doğal ve kültürel güzellikleri görsünler. Yarın açılacak inşaat fuarında birçok yenilikleri tek çatı altında toparladık." ifadelerini kullandı. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik - İLKHA)