• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı kongreye gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı tarafından, "Önce İnsan Öncelik Adalet" temasıyla HÜDA PAR Batman 2'nci Olağan İl Kongresi gerçekleştirilecek.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla düzenlenecek kongre, 18 Mart'ta saat 13.30'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak. Kongre için kentin çeşitli yerlerine ve kavşaklara afişler asıldı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, "Önce İnsan Öncelik Adalet" temasıyla gerçekleştirecekleri kongre hakkında açıklamalarda bulundu.

Kongrenin 18 Mart Pazar saat 13.30'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenleneceğini hatırlatan Şahin, "HÜDA PAR olarak 'Dürüst Siyaset, Gerçek Adalet' şiarıyla başlamış olduğumuz siyasi mücadelemizin 5'inci yılındayız. Elhamdülillah gün be gün Türkiye'nin her tarafına yayılıyoruz. Birkaç ay önce '80 Milyon 1'inci Sınıf Vatandaş' temasıyla ilçe kongrelerimizi bitirdik. Bu aylarda da il kongrelerimizi yapmaktayız. İl kongrelerimizde 'Önce İnsan Öncelik Adalet' temasını işliyoruz. Çünkü bizim için en öncelikli faktör insandır ve adalettir. Dolayısıyla bütün çalışmalarımızın başına insan faktörünü alıyoruz." dedi.

"Kongreye tüm halkımız davetlidir"

Kongre hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü aktaran Şahin, "Kongre için çalışmalarımız devam ediyor. Şehrimizin önemli kavşaklarına brandaları astık, billboard çalışmaları yapmaktayız, reklamlarımızı verdik. Radyolara da reklamlarımızı vereceğiz. Şehrimizin önemli şahsiyetlerini, siyasi parti, STK temsilcilerini davet ettik, etmeye devam ediyoruz. Bütün Batman halkımızı kongremize davet ediyoruz. Genel Başkanımızın katılımıyla kongremiz büyük bir coşkuyla sürecek. Sayın Genel Başkanımızın kongremizde çok önemli açıklamaları olacaktır. Şimdiden tüm hemşerilerimizi kongremize davet ediyoruz." diye konuştu.

"Siyasetin HÜDA PAR'ın söylemlerine, misyonuna ihtiyacı var"

Çalışmalarının insan ve adalet merkezli olduğuna vurgu yapan Şahin, "HÜDA PAR olarak siyaset sahnesine çıkarken Türkiye'de siyaset manzaralarımızda görmek istemediğimiz görüntüler, işitmek istemediğimiz söylemler maalesef mevcuttu. Bu anlamda siyasete İslami bir çehre, belki bir adap, edep getirmek üzere siyaset sahnesine çıktık. Şu ana kadar gerek bölge, gerekse de ülke ve İslam coğrafyası meselelerine, sorunlarına tespit ve çözüm önerileri noktasında elhamdülillah çok şey söylediğimizi ve diğer partilere de kabul ettirdiğimizi düşünüyoruz. Siyasetin HÜDA PAR'ın söylemlerine, misyonuna ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Her ne kadar iktidarda bir etkinliğimiz olmasa da fakat söylemlerimizle iktidara ve diğer partilere yaptırdığımız çok şey olduğunu düşünüyoruz. Dürüst siyasetle adaleti, insanı merkeze alarak siyasi çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir