• DOLAR 32.509
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2497.485
  • ...
Köy çocuklarının yüzü güldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri kampanyanın ardından giyim ve kırtasiye yardımı yaparak köy çocuklarının yüzünü güldürdü.

Konuyla ilgili açıklama yapan okul yetkilileri, okullarının Batman genelinde yaptığı fakir ve kimsesiz çocuklara yönelik giyim ve kırtasiye yardımı kampanyasını tamamladıklarını belirterek, "Bu kapsamda muhtaç olan öğrencilere ulaştırılmak üzere kardeş okul olarak seçilen Kozluk ilçesinin Kavakdibi köyü ve mezraları çocuklarına ulaştırılmak üzere okulumuz müdürü, öğretmenler ve öğrenciler ile beraber bir kamyonet malzeme hak sahiplerine ulaştırıldı." ifadelerine yer verdi.

Öğrencilerinin yardım etmenin mutluluğunu yaşadığını aktaran yetkililer, "Okul idaresi ve köy heyeti tarafından karşılanan yardım konvoyumuz, okul müdürlüğü tarafından önceden belirlenen çocuklara, yardımı toplayan öğrenciler ile öğretmenlerimiz tarafından ulaştırıldı. Yardım gönüllüsü öğrenciler ve öğretmenler  zaman zaman duygu dolu anlar yaşadılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz yardıma muhtaç çocukları bire bir görerek, onların durumlarını görüp yardım etmenin mutluluğunun sevincini yaşadılar." açıklamasında bulundu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir