• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Batman Belediyesinden `Sinema Anketi` açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Belediyesi ve Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy adına sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen "cami mi? sinema mı?" anketi üzerine yazılı bir açıklama yapan Aksoy, gündeme gelen anketin belediyeye ve şahsına ait olmadığını, hesapların sahte olduğunu söyledi.

Açıklamasında, Atatürk Parkına cami veya sinema yapılmasıyla ilgili herhangi bir anketin bulunmadığını aktaran Aksoy, "Son günlerde adıma sosyal medyada sahte hesaplar açıldığı, bu hesaplar üzerinden belediyemize ve şahsıma ait olmayan yorum, anket vb. paylaşımlarda bulunulduğu, bu paylaşımların da bazı basın-yayın organlarında yer aldığı belirlenmiştir. Söz konusu hesaplar şahsıma ve belediyemize ait olmayıp, sahte hesaplardır. Bu sahte hesaplarda paylaşıldığı üzere Atatürk Parkına cami veya sinema yapılmasıyla ilgili bir anket bulunmamaktadır. Paylaşımlar algı yönetimine yönelik yasa dışı faaliyetler olduğu değerlendirilmektedir. İlgililer hakkında yasal işlem yapılacaktır." denildi.

Anket, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy'un göreve gelmesinden sonra 'Ertuğ Şevket Aksoy' (@ertgsevketaksoy ) ismiyle Ocak 2017 tarihinde açılan ve halen faal olan Twitter hesabından yapılmıştı. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir