• DOLAR 32.597
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2497.122
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa basınında 02 Nisan Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 
Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: İntihar mı Cinayet mi?
Şanlıurfa Besiciler Odası Başkanı Rızvan Rızvanoğlu ve birlikte yaşadığı imam nikâhlı eşi Fehriye Aslan, İmam Bakır Mahallesi`ndeki evlerinde silahla öldürülmüş olarak bulundular.
 
Balıklıgöl`de Turizm Hazırlığı
Vali Celalettin Güvenç, turizm sezonu başlamadan önce Balıklıgöl Platosunda yapılan çalışmaları kurum amirleri ile birlikte yerinde inceledi.
 
İpekyol Gazetesi: "Karma Sisteme Son Verilsin"
Eğitim-Bir-Sen, eğitimin kademeli olarak 12 yıla çıkarılmasıyla birlikte yeni bir dönemin başladığını duyurarak, bunda kendilerinin katkısı olduğunu söyledi. Eğitim-Bir-Sen`in yeni talebi karma sistem kaldırılsın oldu.
 
En Fazla İstihdam Urfa`da Gerçekleşti
Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı`nın araştırmasına göre 2011 yılı içerisinde en yüksek istihdam artışının Urfa ve Mersin, Adana ile Gaziantep`te gerçekleştiği açıklandı.
 
Şanlıurfa OLAY Gazetesi: Şanlıurfa`da Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Şanlıurfa`da nakliye kamyonunda 4 bin 100 paket kaçak sigara ele geçirildi.
 
Şanlıurfa`da Mağaza Açılışında Yoğunluk
Şanlıurfa`da yeni hizmete girmesi dolayısıyla bazı ürünlerde indirim uygulayacağını duyuran mağazanın açılışında yoğunluk yaşandı
 
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden Açıklama
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK`nın elebaşının sözde doğum günü etkinliğine dair 31 Mart-8 Nisan tarihleri arasında yapılacak her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü gibi eylemlerin İçişleri Bakanlığınca yasaklandığını duyurdu. (Mehmet Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir