• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu 13. 03. 2018
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, iç ve batı bölgelerin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun, Adana, Mersin, Konya, Aksaray ve Nevşehir çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge genelinin, akşam doğusunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz ile öğle saatlerinden sonra Adana ve Mersin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kuzeyi ile gece saatlerinden sonra Konya, Aksaray ve Nevşehir çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Samsun çevrelerinin yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla güneyinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu 19°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 10°C

İstanbul: Parçalı, çok bulutlu, il geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18°C

Trabzon: Parçalı bulutlu 18°C

Zonguldak: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir