• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van`dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle:

Vanolay Gazetesi: Yetimler ile Dayanışma Günü
Mart ayını Yetimler ayı ilan eden İHH`nın yetimlere yönelik etkinlikleri çerçevesinde deprem bölgesi Van`da da Yetimler İle Dayanışma Günü düzenlendi.

Erciş`te Toplu Gıda Zehirlenmesi
Van`ın Erciş ilçesinde toplu konut inşaatında çalışan işçilerden 70`i, yedikleri akşam yemeğinden sonra zehirlenme şüphesi ile Erciş Devlet Hastanesine başvurdu.

Vanpostası: 94. Yıl Dönümü Bugün Törenle Kutlanıyor
İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıl dönümü bugün düzenlenecek olan törenle kutlanacak.

Vangölü Ekspres: Türkiye`nin En Büyük Mermer Fabrikası Üretim İçin Gün Sayıyor
Van`da Gökçenay Group tarafından Organize Sanayi Bölgesi`nde kurulan ve Türkiye`nin en büyük mermer fabrikası olduğu belirtilen Van Mermer ve Granit Fabrikası`nın üretime geçmesine sayılı günler kaldı. Geçen yıl 40 tır ile İtalya`dan getirilen makine ve teçhizat, yine İtalya`dan gelen mühendisler tarafından kuruluyor.

Prestij: Öğrenciler İçerde, Aileleri Dışarıda Ter Döktü
Uzun bir çalışma maratonunun ardından Yükseköğretime Geçiş Sınavı tüm Türkiye`de yapıldı. 7,2 ve 5,6 şiddetindeki depremler ile yıkılan Van`da da sınav yapıldı. Öğrenciler deprem psikolojisinden dolayı iyi bir çalışma süreci geçiremediklerinden şikâyet ederken, veliler okul önlerinde çocukları için dua etti. Van`da 12 bin 270 öğrenci sınava girdi. (Serdar Anlamaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir