• DOLAR 32.377
  • EURO 35.09
  • ALTIN 2326.339
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 02 Nisan 2012 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 

Bingöl Gazetesi: Kentsel Dönüşüm`de Yüzde 73 İmza
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, Bingöl Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından İnönü Mahallesi`nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi`nde 30 Mart 2012 tarihi itibariyle hak sahiplerinin yüzde 73`ü ile anlaşmaya varıldığını söyledi.
 

Bingöl Olay Gazetesi: Bingöllü Müteahhit Ankara`da Öldürüldü
Ankara Kızılay`da bir hafta önce çifte cinayete sahne olan sokakta, yine alacak-verecek meselesi nedeniyle bir kafede çıkan tartışmada Bingöllü müteahhit silahla vurularak öldürüldü.
 

Bingölün Sesi Gazetesi: 23 Yaşındaki Genç İntihar Etti
Bingöl merkez Uydukent Mahallesi`nde Beytullah E.(23) adında bir genç, evlerinin teras katında kendini asarak intihar etti.
 

Edinilen bilgilere göre, önceki gün akşam saatlerinde Beytullah E. isimli genç, kimsenin evde bulunmadığı sırada kendini asarak intihar etti. Aile, çocuklarını evlerinin terasında asılı bir şekilde bulunca durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi`ne kaldırılan gencin cesedi, otopsi için Malatya Adli tıp Kurumu`na gönderildi.
 

Bingöl Kent Haber Gazetesi: Adaylar Sınıfta, Aileler Dışarıda Ter Döktü
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)`ye giren adaylar sınıflarda, aileleri de dışarıda büyük heyecan yaşadı. Öğrenciler, sınav salonlarına baştan aşağıya aranarak alındı.
 

Bingöl Haber 12 Gazetesi: En Az Traktörün Olduğu İllerden Biri Bingöl
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, en az traktör sayısına sahip illerin Rize, Trabzon, Artvinile Hakkari, Bingöl ve Tunceli olduğunu söyledi. (Furkan Bingöl - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir