• DOLAR 32.505
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2490.056
  • ...
SON DAKİKA
Güneşli havayı fırsat bilen Muşlular piknik alanlarına koştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahar mevsimin erken başladığı Muş'ta güneşli hava etkili oluyor. Artan hava sıcaklığını ve güneşli havayı fırsat bilen Muşlular, Tarihi Murat Köprüsü başta olmak üzere piknik alanlarına akın etti.

Aileleriyle balık avlayıp mangal yaparak hafta sonunu değerlendiren Muşlu vatandaşlar, kış mevsimini yaşamadan bahara kavuştuklarını ve güneşli havanın tadını, aileleriyle piknik yaparak geçirmek istediklerini söylediler.

Arkadaşlarıyla Tarihi Murat Köprüsü'ne pikniğe gelen Emrah Polat, ilk defa karın olmadığı bir kış mevsimi yaşadıklarını ve güneşli havayı fırsata çevirdiklerini belirterek, "Yıllardır Muş'ta yaşıyoruz. Bu yıl ilk defa böyle bir havaya rast geldik. İlk defa karın olmadığı bir kış mevsimi geçirdik. Bugün de hava güneşli, bunu değerlendirmek istedik. Arkadaşlarla piknik yapmaya geldik. Tarihi Murat Köprüsü'nün yanında mangal yapıyoruz, balık avlıyoruz. Fakat su bulanık olduğu için fazla balık yakalayamadık." diye konuştu.

Ailesiyle piknik yapmaya gelen M. Şirin Alataş ise bu yıl bahar mevsiminin erken başladığını söyleyerek, "Bu sene bahar mevsimi erken geldi. Şehrimizde çok güzel bir hava var. Kış mevsimini yaşamadan bahara kavuştuk. Bu güneşli havanın tadını ailemizle piknik yaparak geçiriyoruz. Murat köprüsüyle hatıra fotoğrafı çektiriyoruz. Hafta sonunu değerlendirmek için güzel bir yer. Herkes fotoğraf çektiriyor. Biz de ailemizle hatıra fotoğrafı çektiriyoruz." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir