• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
HÜDA PAR`dan teşekkür mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

'Önce İnsan, Öncelik Adalet' temasıyla yoğun bir katılımla düzenlenen Diyarbakır İl 2'nci Olağan Kongresi için teşekkür mesajı yayımlayan HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, kongrede katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

Yoğun bir katılımın olduğu kongrede görev yapan, emek veren tüm üyelerine teşekkür mesajını ileten HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, kendilerini yalnız bırakmayan Diyarbakır halkına, siyasi parti temsilcilerine, kanaat önderlerinde, STK başkanlarına, basın mensuplarına da ayrıca teşekkür etti.

"Bundan sonra halkımıza hizmet etmeye, halkımızın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edeceğiz"

Bundan sonra da halka hizmet etmeye, sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edecekleri belirtilen açıklamada, "2. Olağan kongremizde bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer Diyarbakır halkına, üyelerimize, siyasi parti ve STK temsilcilerine; ilimizin mümtaz kanaat önderlerine, değerli basın mensuplarına kongremize çelenk gönderen STK, oda başkanlarına ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra halkımıza hizmet etmeye, halkımızın sorun ve sıkıntılarını gündeme getirmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi. (Ramazan Casuk-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir