• DOLAR 32.548
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2436.705
  • ...
Okmeydanı`nda Feci Kaza: 1 Ölü!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, TEM - Okmeydanı Bağlantı Yolu Nurtepe mevkisinde, saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, bir marketler zincirinde şoför olarak çalışan 5 kişi, Bayrampaşa`da arızalanan araçlarını tamir etmek için Sultanbeyli`den yola çıktı.

Yüksel Urfan`ın kullandığı 34 JYN 44 plakalı minibüs, TEM Otoyolu`ndan Okmeydanı istikametine ilerlerken Nurtepe Üst Geçidi altında bariyere çarptı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, yolun kenarındaki toprak zemine çıkarak taklalar atmaya başladı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen minibüstekilerin yardımına koştu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, minibüste bulunan Ahmet Talay`ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralılar Erdem İsa Dönmez (24), Sabri Kara (47) ile Mehmet Zengin (45) olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Okmeydanı ve Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücü Yüksel Urfan ise kazayı yara almadan atlattı. Urfan`ın polise verdiği ilk ifadesinde 80 kilometre hızla giderken aracın su birikintisine girdiğini, bariyere çarptıktan sonra da takla attığını söylediği iddia edildi.

Ahmet Talay`ın cesedi, gerekli incelemelerin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Emekli olan Talay`ın yardım etmek amacıyla zaman zaman arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı belirtildi.

Görgü tanıkları, minibüsün bariyere çarptıktan sonra kontrolden çıkarak taklalar attığını söyledi.

Kaza sebebiyle Okmeydanı istikametine trafik tek şeritten ve kontrollü olarak verildi. Kaza yapan minibüsün kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir