• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
İDO`dan İsyan Ettiren Yolculuk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kötü hava şartlarına ve denizde dalga seviyesinin yüksek olmasına rağmen seferleri iptal etmeyen İDO yocularına tam bir kabus yaşattı .

Armutlu-Yenikapı seferini yapmakta olan deniz otobüsünde korku dolu anlar yaşandı. Yolculuk esnasında yaşanan şiddetli sarsıntılar sebebi ile pek çok yolcu fenalaşırken 450 kişilik deniz otobüsünde fenalaşan yolculara müdahele edecek tek bir sağlık görevlisinin bile bulunmaması büyük tepkiye yol açtı. Bayılan bir yolcuya müdahele için "yolcular arasında doktor var mı?" anonsu yapılırken yolcular arasında bir sağlık görevlisi olduğu öğrenildi. Ancak yolcuya müdahele edecek yeterli ekipmanın olmayışı şaşkınlık yarattı. Yolculuk sonrasında şikayetlerini bildirmek isteyen mağdurlar hiç bir muhattap bulamadı.

İDO yaklaşık bir yıl önce daha iyi hizmet için özelleştirilmişti. Fakat kötü hava koşullarına rağmen geminin kaldırılması İDO`nun "Hizmet" endeksli mi yoksa "Kar" endeksli mi? sorusunu akıllara getirdi.

Son olarak İDO "Öncelikli Geçiş" uygulaması ve büfelerinde içki satışı ile gündeme gelmiş ve kamuoyunda tepkilere yol açmıştı.

Haber5

Bu haberler de ilginizi çekebilir