• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Elibüyük: Varoşlar da hedef kitlemizdir elitler de...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustafa Karakaş - Doğruhaber

Doğruhaber Web`i ziyaret eden İstanbul il başkanı Erdal Elibüyük medya çalışanlarının sorularını yanıtladı.

HÜDA PAR`ın hedefinin siyasetin merkezine oturmak olduğunu ifade eden Elibüyük Türkiye`deki tüm sorunlar hakkında söyleyecek sözlerinin olduğunu belirtti.

Alevi meselesinden Kürt sorununa, uyuşturucu probleminden kadınların yaşadığı sorunlara kadar tüm konularda çözüm önerilerinin bulunduğunu ifade eden Elibüyük “Bebek`teki, Bakırköy`deki, Etiler`deki insan da HÜDA PAR`dan haberdar olmalı ve anlamalı Arnavutköy`deki, Bağcılar`daki, Esenyurt`taki insan da bizi ve değerlerimizi bilmeli. Kısacası tüm halkımız hedef kitlemizdir” ifadelerini kullandı.

Düzenli olarak her hafta esnaf ziyaretlerine çıktıklarını ve vatandaşı dinlediklerini söyleyen Elibüyük “çözüm mercii değilsek de sokağın nabzını tutarak yerel ve genel sorunlarla ilgili raporlar halinde basınla bunu paylaşıyoruz. Esnafın ekonomik durumdan şikâyetçi olduğunu yerel ve genel idarecilerin ilgisizliğinden ve muhattap bulamamaktan şikâyetçi olduğunu belirten Elibüyük “halk kendilerinin seçimden seçime hatırlanmasından şikâyetçi vatandaşları ziyaretlerimiz sırasında “ hayırdır yakında seçim mi var?” sözlerini sıklıkla duyuyoruz. 

Ana projelerinin tüm ümmetin birliği, insanca yaşam ve hak adalet kavramlarının toplumsal düzlemde yerleşmesini sağlamak olduğunu ifade eden Elibüyük, parti olarak bozulmadan çizgisinden sapmadan büyümeyi hedef aldıklarını belirtti.

Bu memlekette sorun yaşayan ya da yaşamayan tüm insanları bu ülkenin değeri olarak gördüklerini ifade eden Elibüyük “Çanakkale ruhu ortak bir değerdir, 12 Eylül darbesine karşı olmak ortak bir değerdir, 28 Şubat karşıtlığı bir ortak değerdir, 15 Temmuz`a direnmek ortak bir değerdir… Ülke insanları olarak pek çok ortak değerimiz var. O halde ayrışmamalıyız... Ayrıştıran, kutuplaştıran dilden uzak durmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir