• DOLAR 32.583
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2500.571
  • ...
TESKOMB 28`inci bölge birliği kongresini Şırnak`ta yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa, Mardin ve Şırnak'tan oluşan 28'inci Bölge Birliği 3 yılda bir yapılan olağan Genel kurul toplantısını Cizre'de bir otelde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, mevcut bölge başkanı Mehmet Emin Varan tekrardan başkan olurken, yönetim kurulu üyeliklerine de; Mehmet Durmazsa, Ömer Faruk Kahraman, Ömer Ay, Halit Karatepe, Zeynel Tunçalan, Aziz doğru, İbrahim Halil Aykılıç, ve Acil Sarboğa seçildi.

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan TESKOMB Şanlıurfa, Mardin ve Şırnak 28'inci Bölge Birliği Başkanı Mehmet Emin Varan, "28'inci kredi kefalet kooperatifi bölge birliği bugün Şehr-i Nuh coğrafyasında genel kurulu yapmış bulunmaktayız. Burada 28'inci bölge birliği 3 tane ilden oluşup 24 tane kooperatif bulunmaktadır. Bugün kongremizi yaptık. Kongremizde yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte 3 yıl boyunca yolumuza devam edeceğiz. 3 yılda bir genel kurullarımızı bölgede yapıyoruz. Bu sende burada yaptık. Nasip olursa 3 yıl sonra Urfa'da yapacağız. Böyle değişik şekilde genel kurullarımızı icra edeceğiz." diye konuştu.  (Ahmet Uçar - İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir