• DOLAR 32.568
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2433.684
  • ...
Artuklu Belediyesi 'Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu Belediyesi Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Artuklu ilçesinin kırsal mahallelerinden biri olan Yaylı Mahallesinde kadınlara yönelik bir etkinlik düzenledi.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ün eşi Şeyma Öztürk'ün katılımıyla düzenlenen etkinliğe Mardin KAMER Vakfı ve gönülleri ile Yaylı Mahallesi kadınları katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Şeyma Öztürk, Artuklu Belediyesi'nin kadınlara yönelik faaliyetleriyle ilgili bilgi vererek, "Biliyoruz ki kadın, toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Toplumda bu kadar anlamlı yere sahip olan kadınlarımızın hak ettikleri değeri görmeleri için Artuklu Belediyesi geride bırakılan bir yıllık süreç içerisinde kadına yönelik birçok projeye imza attı, atmaya da devam ediyor." dedi.

Kadınların ve çocukların mutlu olduğu bir toplumun yaşanmaya değer olduğuna işaret eden Öztürk; "Bu yıl kadınlar gününü daha önce gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri esnasında sizden gelen talepleri dikkate alarak Yaylı Mahallesi'nde kutlamak istedik. Bundan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Ayrıca Artuklu Kaymakamı ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ün sizlere selamlarını ve tebriklerini de iletmek istiyorum." dedi.

Program, verilen hediye ve yemeğin ardından sona erdi. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir