• DOLAR 32.575
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.238
  • ...

Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısı öncesi, OSB'deki boş arsalar yatırımcılara tahsis edildi.

OSB toplantı salonunda yatırımcılarla bir araya gelen Vali Deniz, gerçekleştirilen yatımlar hakkında bilgi alarak, en kısa zamanda üretim tesislerinin yapımına başlanması konusunda hassas davranılmasını istedi.  

İlin en önemli sorunu olan işsizliğe çözüm bulma konusunda çalıştıklarını ifade eden Deniz, OSB'deki genişletme çalışmalarının yanı sıra altyapısı tamamlanan arsaların yatırımcıya tahsis edildiğini belirterek, yeni açılacak üretim tesislerinin binlerce vatandaşa iş kapısı olacağını kaydetti.

Daha sonra OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Deniz, OSB Müdürü Zeynep Akbel ve yönetim kurulu üyelerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından kısa bir süre önce OSB'de seramik ürünleri üreten fabrikanın seramik pişirme fırınında meydana gelen patlama sonrası, OSB'deki sanayicilerin desteğiyle tekrar üretime başlayan fabrikayı ziyaret eden Deniz, sanayicileri, göstermiş oldukları örnek davranıştan dolayı tebrik ederek, dayanışmanın ve birlikteliğin önemine vurgu yaptı.

Yeniden üretime başlayan fabrikayı ziyaret eden Deniz, fabrikada incelemelerde bulunarak, işyeri sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)