• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
İki ayrı hırsızlık olayında 7 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te farklı tarihlerde Conkbayır ve Bahçeli evler mahallelerinde gerçekleşen 2 hırsızlık olayında yakalanan 18 yaşından küçük 3 kişi ve 18 yaşından büyük 4 kişi olmak üzere toplamda 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik KGYS (Mabetse Kameraları), iş yerleri ve kurumlar dâhil olmak üzere çok sayıda kamera incelenmesi yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "31.01.2018 günü ilimiz Conkbayırı Mahallesi'nde bulunan bir ikametten yaklaşık değeri 30 bin TL olan ziynet eşyalarının çalınması olayının failleri olarak tespit edilen yaşı küçük bir şahıs ve yaşı büyük 2 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, firari konumda olan bir şahıs ise daha sonra yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." denildi.

Diğer bir hırsızlıkla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "24.02.2018 günü ilimiz Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir ikametten, yaklaşık değeri 10 bin TL olan ziynet eşyaları, bir adet cep telefonu, kol saatleri, elbise vb. diğer malzemelerin çalınması olayının failleri olarak tespit edilen yaşı küçük 2 şahıs ve yaşı büyük 2 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. (Murat Orhan-İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir