• DOLAR 32.538
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2433.102
  • ...
Mardin`de "Davranış Kuralları Eğitimi" konferansı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Veri Giriş ve Otomasyon personellerine, Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Yasemin Tecimer tarafından "protokol ,görgü, nezaket ve davranış kuralları" konulu konferans verildi.

Eğitim konferansına; Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Begen, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Bahattin Küçükaslan, Mardin İl Sağlık Müdürlüğü'nde uzman olarak çalışan Hikmet Özsabuncu, Kızıltepe Devlet Hastanesi Yönetimi ve il geneli tüm Veri Giriş ve Otomasyon personelleri katıldı.

Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Yasemin Tecimer, "Her güzel olan yapıldıkça, konuşuldukça, yazıldıkça çoğalır. Bulaşıcı hastalık gibidir, iyilik de kötülük de... Ne kadar çok yaparsanız o kadar çok yayılır ve toplumda farkındalık oluşur." dedi ve sağlık personeline gelen vatandaşları güler yüzle karşılamaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Eğitime ilişkin bilgi veren Mardin İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Saffet Yavuz, seminerde, hayatın genelinde uygulanması gereken kuralların anlatıldığını söyledi.

Yavuz, "Personelimizin her yönüyle gelişimini önemsiyoruz. Bu nedenle sürekli eğitimler düzenleyerek çalışanlarımızın gelişimini sağlıyoruz. Son olarak şehrimize gelen Protokol Zarafet ve İmaj Danışmanı Doktor Yasemin Tecimer de güzel bir eğitimle personelimize katkı sağladı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." dedi. (M. Salih Keskin - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir