• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
Bitlis`teki Siyer Sınavı`nda 29 kişi ödül kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı'na Bitlis'te giren 5 bini aşkın adaydan 29'u çeşitli ödüller almayı hak kazandı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bitlis İl Koordinatörü Mehmet Emin Şana, yaptığı açıklamada,  "O'nu oku, O'nu yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenen ve yaklaşık 300 bin kişinin katılım gösterdiği umre ödüllü Siyer Sınavı'nda bu yıl Bitlis'ten de rekor katılım sağlandığını belirtti.

Yoğun katılımdan dolayı mutlu olduklarını belirten Şana, "Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye geneli yapılan Siyer Sınavı'na her geçen yıl katılım artıyor. Bitlis'te de geçen yıla oranla yüzde 50 katılım arttı. Artık bu sınava sadece merkezlerde değil kırsal alanda da yoğun katılımlar sağlanıyor. Halkımız Peygamber hayatını konu alan bu sınavlara yoğun bir teveccüh gösteriyor. Bu da bizi memnun ediyor. Her eve Peygamber Efendimizin hayatını konu alan kitapların girmesi, 7'den 70'e her yaştan insanların Peygamber hayatını okuması bizim için bir kazançtır. Onun için bu sınavın kaybedeni yoktur." dedi.

Şana, birinci kategoride 11, 2'inci kategoride 12, 3'üncü kategoride 5 ve 4'üncü kategoride bir kişi olmak üzere toplam 29 kişinin çeşitli ödül kazandığını kaydetti. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir