• DOLAR 32.579
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2427.037
  • ...
Siyer Sınavı'nda Batman'da 155 kişi ödül kazandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı'nda ödül kazananlar açıklanırken, Batman'da 18 binin üzerinde katılımın gösterildiği sınavda dereceye giren 155 kişinin çeşitli ödül kazandığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım Medya Başkanı Feyzi Aydın, "O'nu oku O'nu yaşa" sloganıyla Türkiye genelinde düzenlenen ve yaklaşık 300 bin kişinin katılım gösterdiği umre ödüllü Siyer Sınavı'nı geride bıraktıklarını söyledi.

Bu yıl 7'ncisini düzenledikleri sınavda Batman'da 155 kişinin ödül kazandığını belirten Aydın, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak bir Siyer Sınavı'mızı daha geride bıraktık. Siyer Sınavı'nda dereceye giren kardeşlerimizin isimlerini açıkladık. Batman'da da dereceye giren kardeşlerimiz mevcuttur. Batman'da 155 kardeşimiz dereceye girmiştir. Bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Kardeşlerimizin almış olduğu ödüller şu şekildedir: 4'ü dizüstü bilgisayar, bir tam altın, 9 tablet, 4 bisiklet, 15 kol saati, 20 sırt çantası, 22 kitap seti, 22 flaş bellek, 17 eşarp, 15 futbol topu, 16 satranç takımı ve 10 taşınabilir şarj cihazı. Kazanan kardeşlerimizi tebrik ediyoruz." dedi.

Sınavın kaybedeninin olmadığını söyleyen Aydın, "Kardeşlerimiz özellikle Peygamber Efendimizin (sav) hayatını okuyup ve O'nun yaşantısını kendi hayatlarında tatbik ederek inşallah bu sınavdan faydalanmışlardır. Kardeşlerimizin manevi olarak kazandıkları maddi olarak kazandıklarından çok daha fazla olduğuna inanıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda Siyer sınavlarımız devam edecek." diye konuştu.

"Katılım arttıkça ödül miktarını da arttırıyoruz"

Siyer Sınavı'na katılımının her sene giderek artığına işaret eden Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Özellikle öğrenci kardeşlerimiz son yıllarda fazlasıyla sınava rağbet göstermektedirler. Sınava giren kardeşlerimiz bize ulaşarak bazı önerilerde bulundular. Bu önerilerinin başında her kategoride umre ödülünün fazla olması geliyor. Platform olarak inşallah önümüzdeki sene önerileri dikkate alarak tüm kategorilerde umre ödülünün olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Katılım arttıkça ödül miktarını da arttırıyoruz. Geçen yıl umre artı bin ödül verirken, bu yıl umre artı 2 binin üzerinde ödül verdik. Sınavda dereceye girenlerin isimlerini www.peygambersevdalilari.com da yayınladık. Basın kuruluşlarına da bu listeyi verdik. Kardeşlerimiz buralardan isimlerini takip edebilirler." (M. Fatih Akgül-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir