• DOLAR 32.519
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2487.12
  • ...
Garzan Çayı`na düşen kamyonet bulundu: Bir ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dün akşam saatlerinde Batman-Siirt Karayolu, Beşiri ilçesi İkiköprü Beldesi mevkiinde bulunan Avuski-1 Köprüsündeki bariyerlere çarparak Garzan (Yanarsu) Çayına savrulan kamyonet ve sürücüsüne ulaşıldı.

Sabah saat 07.30 sıralarında bulunan kamyonet ve içerisinde bulunan sürücüsünün cansız bedeni olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla Garzan çayı içerisinden çıkarıldı. Cenazesi çıkartılan kamyonet sürücüsünün isminin ise Abid Acar olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre Batman'da katıldığı bir düğünden geri dönen Abid Acar'dan bir daha haber alınamadı.

Aynı saatlerde İkiköprü Beldesi yakınlarında bulunan Avuski-1 Köprüsü'nde aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün, korkuluklara çarparak Garzan Çayı'na uçtuğu ihbarı alan ekipler suda arama çalışması başlattı.

Yaklaşık 35 metre yükseklikten düşen kamyonet suda bir süre sürüklendikten sonra kayboldu. Sağanak yağışın yanı sıra havanın kararması ve su debisinin yüksek olmasından dolayı arama çalışmalarına ara verildi. Sabahın ilk saatlerinde Garzan Çayında arama yapan yakınları ve İkiköprü sakinleri kamyonete ulaştı. Traktör yardımı ile kıyıya çıkartılan kamyonet sürücüsünün Abid Acar olduğu belirlendi.

Acer''ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili bilgi veren İkiköprü sakinlerinden Orhan Doğan, gece saatlerinden itibaren arama çalışmaları yaptıklarını, Garzan Barajının kapatılmasıyla suyun azalmasından dolayı kamyonete ulaştıklarını belirtti.

Köprünün korkuluklarının sağlam yapılmadığına da iddia eden Doğan, başka canların kaybedilmemesi için yetkililerin önlem alması gerektiğini belirti.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir