• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siirt ve Bitlis`te trafik kazaları: 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt ve Bitlis'te yaşana 2 ayrı trafik kazasında 5 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, Eruh'tan Siirt istikametine gelmekte olan 56 AL 902 plakalı Kadri Fidan yönetimindeki araç, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedip yolda çıkması sonucu takla attı.

Kazada Fidan ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından, Siirt Devlet Hastanesine kaldırılan Kadri fidan ve arkadaşının tedavi altına alındığı belirtildi.

TIR ile otobüs çarpıştı: 3 yaralı

Bir diğer kaza ise Bitlis-Diyarbakır Karayolu'nda meydana geldi.

Diyarbakır istikametinde Bitlis istikametine gelmekte olan TIR ile Bitlis istikametinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen kazada, isimleri öğrenilmeyen biri çocuk 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Baykan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle trafiğin tek şeritle sağlandığı yol, araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'da maddi hasarlı zincirleme trafik kazası

Öte yandan Adıyaman'da 4 aracın karıştığı maddi hasarlı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Otogar çevresinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında hatalı sollama yapan aracı fark etmeyen diğer sürücü aniden frene basınca yağışınca etkisi ile ıslanan zeminde kayması sonucu öndeki araca çarptı. Daha sonra arkadan gelen diğer 2 aracında kazaya karışması sonucu zincirleme trafik kazası oluştu.

Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken araçlarda maddi hasar oluştu.

Kaza yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili tutanak tuttu. Araçların çekilmesi ile yol araç trafiğine yeniden açıldı. (Murat Orhan, Şükrü Tontaş, Cemil Özdaş - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir