• DOLAR 32.37
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.24
  • ...
İmam hatip öğrencilerinden resim sergisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından el sanatları ile ilgili resim sergisi açıldı.

Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Hilvan Gençlik Merkezinde düzenlenen sergiye İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Protokol, öğrencilerin hazırlamış olduğu resim sergisini gezip bilgi aldı. 

Yaptıkları resim sergisi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Rümeysa Büşra Şanda Şahin, amaçlarının öğrencileri sanat hakkında bilgilendirmek ve somut örnekler ile anlatmak olduğunu söyledi.

Şanda Şahin, "Genelde sergideki amacımız öğrencileri sanat nedir diye sorulduğunda akıllarında bir şey oluşması. Bu amaçla böyle bir çalışma yaptık. Ayrıca imam hatip okulu olduğumuz için geleneksel el sanatları, hat, çivi gibi çalışmaları tercih ettik. Öğrencilerimiz güzel çalışmalar çıkardı emeklerine sağlık " diye konuştu

Bedrettin Kem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Şakir Seçme ise, etkinliğe katılım sağlayan protokole, Görsel Sanatlar Öğretmeni ve öğrencilere teşekkür etti. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir