• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2324.805
  • ...
Birbirinden Zarif 2018 Gümüş Kolye Modelleri Mortakı`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birçok kadının gümüş kolyeye ilgisi vardır. Biz de sizler için farklı modelleri bünyesinde barındıran mortaki.com sitesinde önereceğimiz kolyelere bakmanızı öneriyoruz.

Mortaki.com birçok hediye çeşidinin bulunduğu e-ticaret sitesidir. Ayrıca eşinize yada kız arkadaşınıza gümüş kolye hediye seçeneğinin bolca bulunabileceği bir sitedir.

Gümüş kolyenin çeşitli modelleri olduğu gibi, 925 ayar olarak yer alan farklı modelleri bulunduran birçok markalar vardır. Öncelikle hediyeyi kimin için alacağınız çok önemli. Üstünde isim yada harf olan kolyelerde alternative arasında bulunuyor. Bu yüzden neyi istediğiniz önemli. Öncelikle nasıl bir gümüş kolye aradığınızı düşünün ondan sonra karar verin. Nasıl bir şekli olması gerekiyor diye düşünürken genelde taşlı olarakta tercih ediliyor. Çesitli sekilleri bulundurduğu gibi kalp, kelebek güven işareti çeşitli dairesel şekilleride yer alıyor. Her sene modaya uygun olarak ve hızla değişen ve gelişen bir dönemde olduğumuzdan her şekilde yeni bir model ve yeni bir şekil daha moda adı altında karşımıza çıkabiliyor.

Gümüş kolye deyince alternatif düşünürsek öncelikle alacağınız kişide zevki ve beğenebilecek bir şekilde sahip olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Gümüş kolye de kolye modeli olarak tek taşlı olarak, isim yazılı olarak ağaç sekili olarak yada alyans şekli olanı da nazar boncuklu olarak da gümüş kolye modelleri arasında yer alıyor. Gümüş kolye alırken öncelikle aldıktan sonra kullanırken dikkat etmeniz gereken önemli bir konu da kararmamasi için suyun altında kullanırken dikkat edilmesi gerekir.Bu yüzden aldığınız kolyeleri kullanırken aldığınız gün gibi kalması için bazı etkenlerden korumanız gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Göz Kamaştıran Modeller

Kolye olarak gümüş, rose altın olarak mortaki.comda farklı şekilleri yer alan farklı modeller ve seçenekler sunan bir sitedir. Mortaki olarak sizler için en uygun olan tercih edebileceğiniz modelleri 925 ayar olan kolyeleri sizler için araştırdık.

Kolye deyince sadece 925 ayar olan taa olarak düşünülen modeller akla gelirdi.Simdilerde birçok seçeneği bulunan inci ucu olan rose altından geometri şekli ve birçok model bulunduran bir moda dönemi başladı. Kolye olarak değişik uç modelleri olan günümüzde gül, nazar boncuğu, inci olan ve daha çok farklı modeller olan günümüzde farklı bir yer alan aksesuar olarak her daim değişen ve çok çeşit olan herkesin beğenebilecek şekilde fiyatta tasarlanan modeller yer alıyor. Tabi çeşitli geometri şekilleride olan çeşitli çiçek ve kuvarsdan yapılmış olan kolyelerde alternatifler arasında yer alıyor.  Renklere de yer veren yeşil kuvars gibi pembe rose altın gibi 925 ayar kolyeler de mevcut olan geniş bir seçenek sunuluyor. Secmesi zor olsa da karşınızdakinin biraz neyi sevdiğini biliyor yada tahmin edebiliyorsanız ve göz zevkiniz de varsa bence tercih etmekte zorlanmayacaksınızdır.

Kolye alırken modeli şekli diye düşünürken bu saydıklarımızda kendi kişiye özel tasarımında olabileceğini unutmayın. İlla ki herkesin aldığı olması gerekmiyor. Çünku kolye seçerken kendi tercihiniz olabileceği gibi kendinize özel olarakta tasarlayabilirsiniz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir