• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
Van Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van ve ilçelerinde son 24 saat içerisinde meydana gelen ve Van'dan yayım yapan yerel gazete ve haber sitelerinde öne çıkan önemli haber başlıkları şöyle:

 

VANOLAY GAZETESİ: Sistemin Batıya Entegre Çabası Var: Mavi Marmara'ya yönelik yapılan İsrail saldırısını kınadıkları için yargılananlara sahip çıkan kitleler, yapılan bu yanlış uygulamalardan dolayı tepkili. Protestocular, Hükümetin bu tavrıyla ABD ve İsrail'e şirin görünme çabası içerisine görünmüş gibi bir görüntü sergiledikleri ifade etti.
YGS Öncesi Müdürler Toplantısı Yapıldı: Van İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır başkanlığında Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesi "Müdürler Toplantı"sı yapıldı.

 

ŞEHRİVAN GAZETESİ: Vekillerden 4+4+4 açıklaması: Ak Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Gülşen Orhan ve Mustafa Bilici TBMM tarafından kabul edilen yeni eğitim sistemi ile ilgili yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

 

VANHAVADİS: Aras'ın Konteynır Kent ziyareti: Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Abdullah Aras, konteynır kentleri dolaşarak mağdur vatandaşlara yardımda bulundu.

 

VANSESİ GAZETESİ: Yine Çadır Yangını: 12 kişilik bir ailenin barındığı çadırda çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilenirken, çadır ve içerisindeki malzemeler kullanılamaz hale geldi.

 

VANGÖLÜEKSPRES GAZETESİ: Arvas: "Van'da 57 Kişi İstihdam Edilecek: Van müftüsü Nimetullah Arvas halk arasında Molla ya da mela projesi olarak bilinen İmam Hatip ve Kur'an kursu öğreticileri için kendilerine tahsis edilen 57 kişinin istihdam edileceğini belirtildi.

 

VANPOSTASI: Psikososyal Konferansları Sona Erdi: Van'da yaşanan depremlerin ortaya çıkardığı travmanın etkilerini azaltmak ve hayatın normalleşmesi amacıyla Y.Y.Ü(Yüzüncü Yıl Üniversitesi) tarafından düzenlenen Psiko sosyal destek iş birliği konferansları sona erdi. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir