• DOLAR 32.502
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2487.721
  • ...
Burhan İşliyen için veda programı düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır İl Müftülüğünden Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığın atanan Burhan İşliyen için Kayapınar Müftülüğü Konferans salonunda veda programı düzenlendi.

Kur'an- ı Kerim tilavetiyle başlayan veda programına kurum müdürleri, ilçe müftüleri, din görevleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Veda konuşması yapan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Peygamber mirası bu mübarek toprakların emanete layık bir şekilde kendilerinden sonraki nesillere taşımaya gayret edeceklerini söyledi.

İşliyen, "Diyarbakır deyince aklınıza; molotof kokteyli, polis panzerinin üzerinin fırlatan çocuklarının görüntüsü geliyor. Diyarbakır bu değil. Size böyle göstermek isteyenlere fırsat vermeyin. Böyle olmadığını gösterin. Bu sahabeleri, sahabe emaneti yurdu, 4 kapısında 4 hamamın olduğu abdestsiz gezilmeyen güzel şehri, peygamber mirası mübarek toprakları ve onların miras bıraktığı bilince emanete layık bir şekilde bizden sonraki nesillere taşımaya gayret edeceğiz. Birkaç senedir öğrendiğim kadarıyla dilim döndüğünce bunu yapmaya çalıştım. Bundan sonrada ölünceye kadar bunu yapmaya çaba göstereceğim." dedi. (Emrah Deniz-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir