• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 31 Mart 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;
 
Batman Basın.Com; `Çocuklar 14 Yıldır Kayıp Olan Babalarının Bulunmasını İstedi`
14 yıl önce aldığı tehditler sonrasında ortadan kaybolan Yahya İpek`in ailesi Yahya`nın akıbeti için yetkililerin harekete geçmesini istediler. Aile "Ölü veya diri Yahya`yı bulun" dediler.
 
`28 Şubat`ın Biçtiği Gömlek Dar Geliyor‏`
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Özperk, 4+4+4 konusunda yapılan değişikliğin, tek tip insan yetiştirme düzeninden serbest düşünceye doğru bir adım olduğunu belirtti.
`Doğruhaber 5 Yaşında`
Emrolunduğumuz gibi dosdoğru olmak için" sloganıyla 4 Nisan 2008`de yayın hayatına başlayan gazetemiz Doğruhaber 5. yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.
 
Batman Pusula Gazetesi; `Nüfusun Yüzde 7`si Hepatit B Hastası`
Batman Özel Dünya Hastanesi doktorlarından Dâhiliye-Gastroenteroloji uzmanı Doç.Dr. Şerif Yılmaz, Türkiye`deki birçok üniversite ve hastaneden toplam 57 akademisyenin yazar olarak rol aldığı "Her Yönüyle Siroz" adlı kitap yazdı.
`Cuma`da "Tevbe ve İstiğfar" Konusu İşlendi`
Batman`da bu hafta Cuma Namazı`nda camiler dolup taşarken hutbede "Tevbe ve İstiğfar" konusu işlendi.
 
Batman Medya Gazetesi; ``Her Bayram Babamı Bekliyorum``
1988 yılında ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Yahya İpek`in ailesi, ölü ya da diri Yahya İpek`in bulunmasını istiyor.
`Asfalt Plenti Siirt`e Hibe Edildi`
Batman Belediyesi bu yıl kullanılmayacağını açıkladığı Hilal mahallesinde bulunan Asfalt Plentini Siirt Belediyesine hibe etti.
 
Batman Mezopotamya Gazetesi; `"Mayınsız Bir Dünya İçin "Bacağını Ödünç Ver!..."`
Mayınsız Bir Türkiye Girişimi Batman Temsilciliği ve destek veren bir kısım STK, kara mayınına dikkat çekmek amacıyla `Mayınsız bir Türkiye ve Dünya için `Bacağını Ödünç Ver` adıyla basın açıklaması yapacak.
`Özperk, Gündemi Değerlendirdi`
Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Özperk, 4+4+4 konusunda yapılan değişikliğin, tek tip insan yetiştirme düzeninden serbest düşünceye doğru bir adım olduğunu belirtti.
 
Batman Postası; `Yarınki Sınava 158 Bin 129 Kişi Katılıyor`
Yarın Batman`da da yapılacak YGS` ye (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) 18 bin 129 aday girecek.
`İki İlçeye 12 Milyonluk Trafo Merkezi Kuruluyor`
Batman`da ki elektrik sorununun giderilmesi ve sık sık kesilen elektriklere çözüm olması amacıyla TEİAŞ tarafından Kozluk ve Gercüş`e iki ayrı trafo merkezi kuruluyor.
 
Batman Gazetesi; `Çocuklar; Babamız Bulunsun`
14 yıl önce aldığı tehditler sonrasında ortadan kaybolan Yahya İpek`in ailesi Yahya`nın akıbeti için yetkililerin harekete geçmesini istediler. Aile "Ölü veya diri Yahyamızı istiyoruz" dediler.
`SHELL Batman`da Petrol Arayacak`
Uluslararası petrol devi Shell`in Türkiye Ülke Başkanı Erdem, TPAO ile yaptıkları özel anlaşmayla Batman, Antalya ve Diyarbakır çevresinde petrol aramalarına başlayacaklarını anlattı.
 
Batman Barış Gazetesi; `Çocuklar 14 Yıldır Kayıp Olan Babalarının Bulunmasını İstedi`
14 yıl önce aldığı tehditler sonrasında ortadan kaybolan Yahya İpek`in ailesi Yahya`nın akıbeti için yetkililerin harekete geçmesini istediler. Aile "Ölü veya diri Yahya`yı bulun" dediler.
 
Batman Doğuş Gazetesi; `Zaman Yönetim Semineri`
Batman YURTKUR Müdürlüğü`nde Zaman Yönetimi" konulu bir seminer veren Uzman eğitmen Ramazan Varol, "Allah bir insanı yaratırken alnına güvenilir bir ışık verir.
 
Batman Umut Gazetesi; `Kalpleriniz Allah`ın Zikri Etrafında Dönmelidir`
Batman`dan Umre`ye gidecek 4. kafilede bulunan 85 kişi, yapılan törenle kutsal topraklara uğurlandılar.
 
Batman Çağdaş Gazetesi; `2500 Talipliden 1188`ine Konut`
Batman Emekliler Derneği, aylardır hazırladığı konut projesine TOKİ, yeşil ışık yaktı. Bu yıl temeli atılması planlanan Üniversite yolu üzerindeki 107 dönümlük alana 1188 konut yapılacak.
(M. Sait Çelik, Halid Coşkun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir