• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Diyarbakır 2. Olağan İl Kongresi 11 Mart`ta
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu, "Önce İnsan Öncelik Adalet" temasıyla gerçekleştirecekleri HÜDA PAR Diyarbakır 2. Olağan İl Kongresi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kongrenin, 11 Mart Pazar saat 13.30'da Seyrantepe Spor Kompleksi'nde düzenleneceğini bildiren Tanrıkulu, Türkiye'nin kronikleşmiş sorunlarına sundukları çözüm önerileriyle halkın takdirini kazandıklarını söyledi.

Tanrıkulu, "Yaklaşık olarak 6 yıldır Türkiye siyasetinde çalışmalar yapmaktayız. Ülkemizin kronikleşmiş olan sorunlarına; temel hak ve hürriyetler konusundaki kısıtlamalar, inanç özgürlüğü önündeki engeller ve ekonomik sıkıntılar olmak üzere belli başlı konularda getirmiş olduğumuz çözüm önerileriyle ve bu sorunları gündeme getirmekle halkımızın takdirini kazandık. Başta ülkemiz, özelde ise Diyarbakır'ımızda işsizlik, sosyal adaletsizlik ve uyuşturucu kullanımı gibi sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunduk, kamuoyuna açıklamalar yaptık. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz." dedi.

"Halkımızın maslahatı ve huzuru için siyaset yapıyoruz"

Siyasetlerinin temelinde halka hizmet olduğunu anlatan Tanrıkulu, şunları söyledi: "Siyasetimizin temelinde halkımıza hizmet etmek vardır. Halkımızın maslahatı ve huzuru için siyaset yapıyoruz ve yapılması gerektiğine de inanıyoruz. Bu konularda herkesin daha dikkatli olması lazım. Bu topluma huzurun ve adaletin gelmesi, toplumda kardeşliğin tesis edilmesi için halkımızın maslahatı, huzuru, isteği ve iradesine göre siyaset yapılması gerekiyor. Özel olarak Diyarbakır'ımızda da bu konuları gündeme getirdik, gerekli girişimlerde bulunduk. Çalışmalarımız devam etmektedir."

Kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu da katılacak

Kongrelerini, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen Tanrıkulu, "Bu vesileyle 'Önce İnsan Öncelik Adalet' temasıyla kongrelerimiz devam etmektedir. Diyarbakır teşkilatımızın kongresi de Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katılımıyla inşallah 11 Mart Pazar günü Seyrantepe Spor Kompleksi'nde saat 13.30'da olacaktır. Bu vesileyle bütün halkımızı kongremize davet ediyorum." ifadelerini kullandı. (Ramazan Casuk - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir