• DOLAR 32.604
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.349
  • ...
Erdoğan: 28 Şubat Bugün Sona Erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Başbakan Erdoğan AK Parti Genel Merkezi`nde partililere hitap ederken eğitimde 4+4+4`e geçişle ilgili yasanın geçmesinin milli iradenin ortaya konması açısından önemine dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan, bu yasa ile Türkiye`de egemenliğin kimde olduğunu göstermesi açısından önemli olduğunu, bu yasa ile egemenliğin millette olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Meclis Başkanı olmak üzere tüm milletvekillerine gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür eden Başbakan Erdoğan, Referanduma giden değişiklikler için de benzer mücadele verildiğini ve milletin de bu konudaki desteği kendilerinden esirgemediğini söyledi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Sizin gayretlerinizle, sizin mücadelenizle çıkarılan yasa sadece milli eğitimi ilgilendiren bir yasa değildir. Bu yasa Türkiye`de milli egemenliğin gerçek sahibinin kim olduğunu bir kez daha ispat etmiş, bir kez daha teyit etmiş bir yasadır`` dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanunla ilgili, ``Bizler tarihimize kara bir leke olarak yazılmış, bin yıl süreceği iddia edilen 28 Şubat`ın son izini, 28 Şubat`tan 15 yıl sonra geri dönmemek üzere tarihin tozlu raflarına Allah`ın izniyle gönderdik`` dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ``Doğrusu bugün ben çok duyguluyum. TBMM özellikle de sizler bugün bir kez daha tarih yazdınız, tarihe silinmeyecek bir not düştünüz. Belki bunu biz anlamıyor olabiliriz ama inanıyorum ki gelecek kuşaklar, gelecek nesiller bunu anlayacaklar ve bizleri hayırla yad edeceklerdir`` dedi.


AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir