• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...
Hırsızlık ve yan kesicilikten 13 kişi gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman kent merkezinde, farklı tarihlerde yan kesicilik ile ev ve işyerlerinde hırsızlık yaptıkları belirtilen 13 şüpheli şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kültür Mahallesinde bulunan bir ikametten 650 TL para, 2 adet cep telefonu, 2 adet yüzük ve 5 adet tespih çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamada devamla, "Şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan bir ikametten bir adet yüzük çalınması olayını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Pınarbaşı Mahallesinde bulunan bir çocuk kreşine hırsızlık amacıyla girdikleri tespit edilen yaşı küçük 4 şüpheli şahıs ise suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Yine Çarşı Mahallesinde bulunan bir pasajdaki iki ayrı işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen bir şüpheli şahsın da suçüstü yakalanarak gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, "Şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir ikamete hırsızlık amacıyla girdikleri tespit biri yaşı küçük olmak üzere iki şüpheli şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir. İki işyerinde hırsızlık olayını gerçekleştiren bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.            

Açıklamada yan kesicilik olaylarıyla ilgili şu bilgiler aktarıldı: "İlimiz Çarşı Mahallesinde bulunan bir ayakkabı mağazasında meydana gelen yankesicilik olayını gerçekleştirdiği görevlilerimizce tespit edilen yaşı küçük bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından ailesine teslim edilmiştir. İlimiz Çarşı Mahallesinde bulunan bir kozmetik mağazasından bulunan bir müşteriden 150 TL paranın çalınması olayını görevlilerimizce tespit edilen biri yaşı küçük toplam 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmiştir."(M.Fatih Akgül-İLKHA)  


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir