• DOLAR 32.386
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.584
  • ...
Bakan Soylu`dan veda gibi sözler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Memleketi Trabzon'da AK Parti'li gençlere seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Geri adım atmak da bir erdemdir" diyerek, şunları söyledi:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN NEFERİYİM

Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum.

FESAT VE EĞRİLİK OLMADI

En önemli görev Trabzon milletvekilliğidir. En çok özlediğim kızım ve oğlumdur. Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha çok sık birlik ve beraber olmak nasip eder. Allah şahittir kalbimizde hiç fesat ve eğrilik olmadı. Beni hatırlayacağınız zaman "Süleyman Soylu bu dergâha eğri odun, yanlış odun taşımaz" diye hatırlayın. Biz ahlaklı adamlarız. Siyasetin de ne olduğunu iyi bilen kardeşlerinizden bir tanesiyim.

BELKİ BİR DAHA GELİŞİMİZ OLMAZ

Çocukluğumuzdan beri bu işlerin içindeyiz. Bilmenizi isterim, nefsim için, kişiliğim için, bir büyük davanın bir çapağı olsam bilin ki kendimi yok ederim. Çok net ve açıktır. 21'inci yüzyılda bu dava sadece Türkiye'ye hizmet etmiyor, bütün dünyaya hizmet ediyor. Bugün İçişleri Bakanıyız, yarın belki değiliz. Buradan gideriz, belki bir daha gelişimiz olmaz.

SADAKATİMDEN ÖDÜN VERMEDİM

Ama şunu net ve açık şekilde söylüyorum. AK Parti'ye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın davetinden beri yaptığım bütün çalışmalarda bu davaya olan sadakatimden, anlayışımdan bir nebze olsun ödün vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz.

Kaynak: İHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir