• DOLAR 32.391
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.742
  • ...

HÜDA PAR Viranşehir ilçe Başkanı Yakup Esmer ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetine şikâyetlerini anlatan esnaf, caddede başlatılan ve bir türlü bitirilemeyen çalışmalardan dolayı mağdur olduklarını söyledi.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş nin (DEDAŞ) aylar öncesinden elektrik şebekelerinin döşenmesi için caddeleri kazdığını belirten cadde esnafı, aylar geçmesine rağmen kazılan çukurlarının üstünün kapatılmadığını söyleyerek, "Kanallar olduğu gibi duruyor. İş yapamaz duruma geldik. Çalışmaların bitirilmesi için ilçe belediyesine gidiyoruz ancak bize söz konusu yerin sorumlulukları altında olmadığını söylüyorlar. Büyükşehir Belediyesine gidiyoruz, bir türlü muhatap bulamıyoruz. Sıkıntımızı kime anlatacağımızı bilemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyareti sonrası basına değerlendirmelerde bulunan Esmer, esnafın, işlerin durgunluğundan ziyadesiyle şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Hepsinin ortak sıkıntısı ise DEDAŞ'ın 3 aydır tamamlayamadığı çalışmaları. Bu durum esnaf kardeşlerimizi ciddi anlamda mağdur ediyor. Esnafın bu konuda endişesi var. Uzun süren çalışmalar nedeniyle esnafın dükkânı adeta batmış. Yetkililerden, esnaf kardeşlerimizin mağduriyetini bir an önce gidermesi talebinde bulunuyoruz." ifadelerini kullandı. (Sabri Acet-İLKHA)