• DOLAR 32.373
  • EURO 35.012
  • ALTIN 2325.488
  • ...
Mardin kırsalındaki okullara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve Maarif Müfettişi Süleyman Akın, Dargeçit ile Midyat ilçelerinde kısal mahallerde bulunan okulları ziyaret etti.

İlk olarak Midyat Dolunay, Hanlar, Yeşilöz, Altıntaş, Bağlarbaşı Osman Benzeş ve Bardakçı ilkokullarını ziyaret eden heyet, ardından Dargeçit'te geçerek burada bulunan Çatalan, Gürışık, Altıyol, Altıyol İmam Hatip Ortaokulu, Tavşanlı İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaret ettiği okullarda hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle bir süre sohbet eden Sarı, yaptıkları bu son ziyaretlerle Dargeçit ilçesindeki tüm kırsal kesimlerdeki okulları ziyaret etmiş olduklarını söyledi.  

Öğretmenlere hitaben bir konuşma yapan Sarı, şunları söyledi: "Hamdolsun bugün ziyaret ettiğimiz okullar ile Dargeçit ilçemizdeki tüm okulları ziyaret etmiş olduk. Göreve başladığımız ilk günden itibaren il genelinde tüm Kırsal Mahalle okullarını ziyaret etmek için çabaladık. Bugün hamdolsun en uzak ilçelerimizden Dargeçit'in tüm kırsal mahalle okullarını ziyaret etmiş olduk. Dargeçit ilçemizdeki güzel çalışmalar için İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze, okul yöneticilerimize ve özellikle öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Kırsal Mahallelerde görev yapan öğretmenlerimizin kendilerini yalnız hissetmemeleri adına yaptığımız bu ziyaretlere diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz. Peygamber mesleği olan öğretmenlik mesleğini icra eden siz değerli öğretmenlerimiz, Millî Eğitim ailesinin en değerli fertlerisiniz. Biz İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin her türlü sorun ve sıkıntınızda elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Sizleri bu güzel çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum." (M. Salih Keskin - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir