• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Ilımlı İslamın ilk meyvesi... Camileri Yıkalım!!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muhammed Bin Selman`ın ılımlı İslam projesi meyve vermeye başladı. Suudi Arabistan'da bir televizyon kanalında değerlendirmeler yapan sözde gazeteci Muhammed el Suheymi ülkedeki ezan sesinden ve cami sayısının fazlalığından şikâyetçi oldu.

Arap basınına bi haller oldu.

Kuveytli gazeteci Kudüs israilin hakkıdır deyip saçmalamakta trend yapmışken şimdi de ılımlı İslamın başka bir kalemşörü arzı endam eyledi.

Suudi gazeteci Muhammed el Suheymi ülkede ezan seslerinin kısılmasını ve cami sayısının azaltılması yönünde canlı yayında talepte bulundu.

MBC televizyonunda değerlendirmelerde bulunan el Suheymi, önce ülkedeki ezanlarınsesi kısılsın, mikrofon ile ezan okunmaması konusunda fetva ile yasak çıkartılsın dedi sonra da bir adım daha ileri gidip ezan sesinin korkunç olduğunu belirtti.

Peygamber efendimizin münafıkların fitne merkezi haline getirdiği Mescidi Dırar`ı yıkma meselesini cami azaltmaya gerekçe kılmaya çalışan Suudi gazeteci, o mescidin nifak merkezi olduğundan bir haber Suudi Arabistan`da camilerin yıkılması gerektiğini söyledi.

Neredeyse her konuda yasakçı tavrı bulunan Suud yönetiminin söz konusu gazetecinin açıklaması konusunda bir yaptırımda bulunmaması manidar bulundu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir