• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Peygamber Sevgisine Tahammül Etmediler! CHP ŞAŞIRTMADI
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ENES DURMAZ – DOĞRUHABER

Kurulduğu günden bu yana İslam`a ve değerlerine karşı sürekli bir tahammülsüzlük içerisinde olan, zaman zaman düşmanlık etmekten de çekinmeyen Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) geldiğimiz şu günlerde de bu düşmanlığını sürdürmekten geri durmuyor. Hafta sonunda Türkiye genelinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen ve yüzbinlerin katıldığı “Siyer Sınavı” CHP`lileri rahatsız etti. CHP Milletvekilleri düzenlenen sınavdan rahatsızlık duyarak konu ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı`na soru önergesi verdi.

KARANLIK ODAKLARDAN BESLENİP MECLİSE SORU ÖNERGESİ VERDİLER!

Hafta sonu 7`den 70`e kadın-çocuk, yaşlı-engelli yüzbinlerin katıldığı ve Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı`na ilk tahammülsüzlük CHP zihniyetli ve İslami değerlere düşmanlığı ile bilinen internet sitelerinden geldi. Yüzbinlerin Peygamber sevgisini hazmedemeyen azgın azınlık zihniyetin yürüttüğü haber siteleri tarafından hazırlanan haberlerde okullarda düzenlenen sınav hedefe oturtulmuş ve Peygamber sevdasına dil uzatılmıştı. Bu sitelerin hazırladığı haberlerden beslenen CHP milletvekilleri, soru önergesi hazırlayıp MEB Bakanı İsmet Yılmaz'a, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı okullarda yapılan “Siyer Sınavı"nı sordu.

75 İLDE DÜZENLENEN SINAVA 300 BİN KİŞİ KATILDI

MEB Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlanması istemiyle verilen yazılı soru önergesinde, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı okullarda “Siyer Sınavı” yapıldığı ve 75 ilde düzenlenen sınava 300 bin kişinin katıldığı hatırlatıldı. Siyer sınavı sonucunda umre, dizüstü bilgisayar, tablet gibi hediyelerin dağıtılacağı duyurulduğunu aktaran CHP'li Murat Bakan, sınava giren kadınlar ve erkeklerin ayrı sınıflara koyulduğunu ve yarışmanın amacının, "Toplumun her kesimini Peygamber Efendimiz(sav)`in mesajları ile buluşturarak, örnek hayatının öğrenilmesi ve öğrenilenlerin hayatımızda tatbikini sağlamak ve Allah`ın rızasını kazanmak, toplumda okuma alışkanlığının istenilen düzeyde olmadığı günümüzde; okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine vesile olmak" şeklinde tanımlandığını vurguladı. Murat Bakan, gazetemizin de “Yüzbinler onun için yarıştı” manşetini attığını belirterek, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a yanıtlaması için yalan, yanlış ve çarpıtılmış sorular yöneltti.

ESKİ CHP`Lİ NAZLIAKA DA SORU ÖNERGESİ VERDİ

CHP`den ayrılan Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da 'Siyer Sınavı`nı hazmedemeyenlerden. ‘Peygamber Sevdalıları Platformu'na üye İkra Eğitim Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği`nin Milli Eğitim Bakanlığı`na (MEB) bağlı okullarda yaptığı sınavı Meclis gündemine taşıdı. 75 ilde yüzlerce okulda düzenlenen sınava 300 bin öğrencinin katıldığını belirten Nazlıaka, “MEB Ensar Vakfı`ndan sonra şimdi de Hizbullah`ın okullara yerleşmesine taşeronluk ediyor” diyerek Peygamber sevgisine olan tahammülsüzlüğünü gösterdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir