• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
"Türkiye üzerinde iç kargaşa çıkartmak amaçlanıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (Yurt-Kur) bağlı Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdu Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Yurttaki yaşam ve sosyal alanlar ile hizmet binasının durumuyla  ilgili Yurt-Kur İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk'ten bilgi alan Vali Deniz, daha sonra yurdun konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Gençlere kendilerini iyi yetiştirmeleri, geliştirmeleri ve bol kitap okumaları yönünde önerilerde bulunan Deniz, geleceklerini tayin etmeleri konusunda hedeflerini büyük tutmaları ile ilgili gençlere nasihatlerde bulundu.  

Deniz, "Sizler, ileride çok önemli görevlerde bulunacak ve ülkemizi çok daha ileri noktalara taşıyacaksınız. İdealleriniz ne kadar büyük olursa, ülkemizin yarını da o kadar  aydınlık olur, bu konuda sizlere güveniyoruz." dedi.

Deniz, şunları söyledi: "Batman hızlı bir değişim ve dönüşüm geçiriyor. Türkiye üzerinde oynanan oyunların başında ülkemizde bir iç kargaşa çıkartmaktır. Bütün hesaplar bunun üzerine yapılıyor. Bizi birbirimizde ayırmaya güçleri yetmeyecek. Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

Batman'ın temel sorunun işsizlik olduğunu ifade eden Deniz, istihdamı artırmak için Organize Sanayi Bölgesini genişletme çalışmalarının devam ettiğine işaret ederek Batman, hareketli ve dinamik bir şehir, altyapı ve üstyapı, spor tesisleri, kültürel ve eğitim yatırımlarıyla her gün gelişen ve değişen bir kent olduğunu ifade etti.

Konuşmanın ardından öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyen Vali Deniz, daha sonra yurttan ayrıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir