• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bahçeli: Çözüm Yağlı Urgan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Çocuk istismarı konusuna da değinen Bahçeli "Sapıklara müsamaha asla gösterilmemelidir. Bunlara hayat haram edilmelidir. Kim ki çocukların hakkını hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa ya anasından doğduğuna pişman edilmeli ya da darağacına gönderilmelidir" dedi.

Ahlakın silinmesinin zararlarına dikkati çeken Bahçeli en rezil en en çarpık suçların kadın ve bebeklere yapıldığına dikkati çekerek çözümün idam olduğunu dile getirdi.
Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

Sapıklara yağlı urgan
“Sapıklığın yeşerdiği sosyal bünye süratle tedavi edilmelidir. Bunlara hayat haram edilmeli, günyüzü ise ilelebet karanlığa dönüştürülmelidir. Yasal düzenlemeler şu ana kadar sonuç vermemiştir. Şiddet devam etmektedir. Bu selin önüne geçmezsek, meçhul akıbetlere sürüklenmemiz kaçınılmazdır. BM tarafından 20 Kasım 1989'da onaylanan Çocuk Hakları Sözleşmesi bir insan hakları belgesidir. Türkiye 1990'da imzalamıştır. Zararlı etkilerden istismar ve sömürüden korunma hakkı insanlık vicdanının teminatı altındadır. Kim ki çocukların hakkını, hukukunu inkar ve imha etmeye kalkıyorsa kurulacak bir dar ağacında boğazına yağlı urgan geçirilmelidir.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir