• DOLAR 32.584
  • EURO 34.989
  • ALTIN 2428.92
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Iğdır, Bitlis ve Van çevrelerinin, öğle saatlerinde Hakkâri çevrelerinin, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin ve gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların hafif olmak üzere, yağmur ve sağanak, Bitlis, Van ve Hakkâri çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah saatlerinde Marmara, iç ve doğu bölgelerde, gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının, Türkiye'nin batı kesimlerinde bir ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artması bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif olmak üzere Iğdır çevrelerinin yağmurlu, Van çevrelerinin karla karışık yağmurlu, Bitlis çevrelerinin kar yağışlı, öğle saatlerinde Hakkâri çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 20°C

Ankara: Parçalı bulutlu 12°C

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 15°C

Erzurum: Parçalı bulutlu 4°C

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 10°C

Manisa: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 14°C

Trabzon: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 9°C

Zonguldak: Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 9°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir