• DOLAR 32.315
  • EURO 35.115
  • ALTIN 2293.917
  • ...
4 il için yoğun kar yağışı uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Van, Bitlis, Ağrı ve Hakkâri için yoğun kar yağışı uyarısında bulunuldu.

Yapılan uyarıda, bu akşam saatlerinden sonra Van'da başlaması beklenen yağmur şeklindeki yağışların, yarın kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, kuzey ve doğusundaki ilçeler ile akşam saatlerinde il merkezinde yoğun kar (30 ila 60 santimetre arası) yağışı şeklinde olması beklendiği belirtildi.

Bu akşam saatlerinde Bitlis'te başlayacak olan yağışların, gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak yarın yoğun kar (50 santimetre üzeri) yağışı şeklinde olması beklendiği ifade edildi.

Bu gece saatlerinden itibaren Ağrı'da başlaması beklenen yağmur şeklindeki yağışların, yarın kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, rakımı yüksek ilçeleri ile akşam saatlerinde il merkezinde yoğun kar (30 ila 60 santimetre arası) yağışı şeklinde olması beklendiği belirtildi.

Bu akşam saatlerinde Hakkâri'de yağmur şeklinde başlayacak olan yağışların, gece saatlerinden sonra kar yağışına dönmesi ve yarın il genelinde yoğun kar (30 ila 60 santimetre arası) yağışı şeklinde olması beklendiği ifade edildi.

Uyarıda, ani sel, su baskını, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir